2022-ųjų metų Kauno „Žalgirio“ kalendorius – jau prekyboje © Kauno "Žalgiris"

Kauno „Žalgirio“ atributikos internetinėje svetainėje „Zalgirisshop“ bei fizinėse Lietuvos čempionų atributikos parduotuvėse jau pasirodė artėjančių 2022-ųjų kalendoriai.

Jau eilę metų tai yra viena populiariausių kalėdinių prekių, kurios tipą galima pasirinkti pagal poreikius. Aistruoliai gali įsigyti pakabinamą didelį, trijų dalių sieninį arba mažesnį stalinį kalendorių.

Šį kalendorių unikaliu daro tai, kad būtent jam žalgiriečiai fotografavosi specialioje meninėje fotosesijoje, kurią įgyvendino profesionali „Ahoy Production House“ komanda, su „Žalgiriu“ ir „Žalgirio“ arena jau ne vienerius metus dirbanti per krepšinio rungtynes bei koncertus.

Kadangi žalgiriečių komandoje – daugiau nei 12, todėl metus bus galima pradėti skaičiuoti nuo 2021-ųjų gruodžio iki pat 2023-ųjų sausio.

Priklausomai nuo kalendoriaus tipo, jų kainos kaip ir pernai svyruos nuo 8 iki 14 eurų, tad tai yra puiki dovana artėjančių šv. Kalėdų proga.

Prekyboje taip pat pasirodė ir daugiau žiemai tinkamų prekių, tokių kaip megztos žieminės „Žalgirio“ kepurės ar kalėdiniai žaisliukai.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...