Paaiškėjo „Betsafe-LKL“ finalų tvarkaraštis © LKL.lt nuotr.

„Betsafe-LKL“ pusfinaliuose likus daugiausiai dviem mačams, paaiškėjo, kokiu tvarkaraščiu vyks abiejų finalų serijos, priklausomai nuo pusfinalių baigties.

Kol didžiajame ir mažajame finaluose savo varžovų laukia atitinkamai Kauno „Žalgiris“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, abu Vilniaus klubai – „Rytas“ ir „Wolves Twinsbet“ – vis dar aiškinasi, kuris iš jų kausis dėl aukso, o kuris – dėl bronzos.

Jei „Rytas“ gegužės 30 d. (ketvirtadienį) iškovos pergalę,pusfinalio serija baigsis rezultatu 3:1. Tokiu atveju, mažasis ir didysis finalai startuotų atitinkamai birželio 2 ir 3 d. (sekmadienį ir pirmadienį).

Bronzinės serijos datos tokiu atveju būtų birželio 2, 4, 7 bei 9, 11 (jei prireiktų) dienos. Didžiojo finalo mačai vyktų birželio 3, 5, 8 bei 10, 12 (jei prireiktų) dienomis.

Visgi, jei „Wolves Twinsbet“ būsimame mače atstatys lygybę pusfinalyje ir serijos nugalėtojo klausimas spręsis penktajame susitikime birželio 1 d. (šeštadienį), tuomet mažasis ir didysis finalai prasidėtų atitinkamai birželio 4 ir 5 d. (antradienį ir trečiadienį).

Tokiu atveju serija dėl bronzos vyktų birželio 4, 6, 9 ir 11, 13 (jei prireiktų) dienomis, o auksinio finalo mūšiai – birželio 5, 7, 10 ir 12, 14 (jei prireiktų) dienomis.

Primename, jog tiek didžiojo, tiek mažojo finalų serijose kaunamasi iki trijų pergalių.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos