„Rytas“ surado naują rėmėją © Pauliaus Žukausko nuotr.

Vilniaus „Rytas“ džiaugiasi galėdamas pranešti apie pradėtą bendradarbiavimą su autopaslaugų grupe „Martonas“.

Pradėtas bendradarbiavimas su nuo 1994 metų savo veiklą vykdančia bendrove žymi dar vieną žingsnį mūsų partnerysčių plėtroje, stiprinant klubo pozicijas ir siekiant aukščiausio lygio aikštelėje ir už jos ribų.

„Siekiant sėkmingo ilgalaikės strategijos įgyvendinimo labai svarbu išlaikyti jau turimus partnerius, o taip pat – užmegzti naujas, tvarias partnerystes. Džiaugiamės pradėję bendradarbiavimą su „Martonu“, kadangi mūsų klubas visuomet siekia kokybės, todėl siekiame užmegzti draugiškus santykius su partneriais, kurie turi tokias pačias vertybes. Tikime, kad ši prasidėjusi draugystė tikrai bus ilgalaikė,“ – pradėtu bendradarbiavimu džiaugėsi Vilniaus „Ryto“ direktorius Jaroslav Latušinskij.

Autopaslaugų grupė „Martonas“ jau 30 metų sėkmingai veikia lengvųjų automobilių, visureigių, mikroautobusų, sunkvežimių, autobusų, sunkiosios spec. technikos priežiūros ir remonto rinkoje.

Bendrovė specializuojasi automobilių techninės priežiūros, diagnostikos, kėbulų remonto bei draudiminių įvykių žalų administravime, teikia automobilių nuomos bei techninės pagalbos kelyje paslaugas. Įmonės specialistai nuolat kelia kvalifikaciją ir yra pasirengę užtikrinti aukščiausios kokybės paslaugas savo klientams visoje

„Vilniaus „Ryto“ komanda – tai ne tik aukščiausio lygio krepšinis, bet ir mūsų miesto širdis. Mes bendradarbiaujame ir palaikome šį klubą, nes norime matyti Vilnių laimintį ir didžiuotis savo miestu, savo komanda,“ – teigė „Martonas“ direktorius Rimas Lekys.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...