Marius Grigonis pasinėrė į kulinarijos pasaulį
„Žalgiris TV“ pristato naują rubriką – #ŽalgirisCookingShowdown. Rubrikoje kartu su laidos vedėja Dalia Belickaite į kulinarinę kelionę dar prieš karantiną leidosi Kauno „Žalgirio“ gynėjas Marius Grigonis.
Žalgirietis, gan dažnai pietaujantis „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame ir veiklą jau atnaujinusiame restorane „Sala“, šį kartą persikėlė į kitą barikadų pusę – į virtuvę. Čia mielai priėmė maisto gaminimo iššūkį ir kartu su jau minėta D.Belickaite ėmėsi kurti keksiukus su „Žalgirio“ vardu ant jų.
M.Grigonis prisipažino, kad nėra dažnas desertų kūrėjas ir dažniau ruošia tradicinį maistą, tačiau puikiai susitvarkė ir su keksiukų gaminimo užduotimi.
„Gaminti „Žalgirio“ keksiukus buvo smagu, bet smagiausia dalis bus juos valgyti“, – džiaugėsi D.Belickaitė ir M.Grigonis.
„Žalgiris TV“ laidų vedėja „Žalgirio“ krepšininką kamantinėjo įvairiausiais klausimais. Vienas jų buvo ir apie lietuvišką maistą.
„Mėgstu lietuvišką maistą, bet nemėgstu, kaip po jo jautiesi. Sunkus labai. Pas močiutę kviečia, tai negi nevalgysi? Važiuoji ir valgai cepelinus, kugelį, vėdarus…“, – laidos metu apie lietuvišką virtuvę kalbėjo M.Grigonis.
Epizodo pabaigoje „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės gynėjas pasiūlė, kad kitoje šios rubrikos laidoje turėtų filmuotis amerikietis Nigelas Hayesas.
„Jam patinka, jį reikia daugiau filmuoti, gal mažiau leisti žaisti. Nigelas mėgsta vieno žmogaus šou“, – pasakojo 26-erių kaunietis.
Visą naujos rubrikos epizodą su Mariumi Grigoniu galite rasti „Žalgirio“ „YouTube“ kanale.
Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
Pranešti apie netinkamą komentarą
Cituoti komentarą